Jeg vil gerne opsige mit abonnement på Flow+, men jeg har ikke længere en Flow-app. Hvad skal jeg gøre?

På iPhone skal du gå til Indstillinger og øverst oppe klikke på dit navn, som er knyttet til Apple ID'et. Klik på menupunkterne "Medier og køb" > "Vis konto" > "Abonnementer" > "Flow+" i den følgende skærmvisning.

For Android-enheder skal du åbne Google Play Store-appen og trykke på profilikonet i øverste højre hjørne. I den følgende skærmvisning skal du trykke på menupunkterne "Betalinger og abonnementer" > "Abonnementer" > "Flow+".

Hvis du opsiger dit abonnement på Flow+, kan du fortsætte med at bruge det i den periode, du allerede har betalt for. Hvis du f.eks. tegner et årsabonnement den 1. januar og opsiger det den 1. juli, kan du stadig bruge abonnementet indtil den 31. december.