Jeg vil avslutte mitt Flow+ -abonnement, men jeg har ikke lenger en Flow-app. Hva gjør jeg?

Hvis du har en iPhone, går du til Innstillinger og klikker helt øverst på navnet som er knyttet til din Apple-ID. På det følgende skjermbildet klikker du på menyelementene "Medier og kjøp" > "Vis konto" > "Abonnementer" > "Flow+".

Hvis du har en Android-enhet, åpner du Google Play Store-appen og trykker på Profil-symbolet oppe til høyre. På det følgende skjermbildet klikker du på menyelementene "Betalinger og abonnementer" > "Abonnementer" > "Flow+".

Hvis du sier opp Flow+ -abonnementet, kan du fortsette å bruke det i perioden du allerede har betalt for. Et eksempel: Hvis du tegner et årsabonnement 1. januar og sier det opp 1. juli, kan du fortsette å bruke abonnementet frem til 31. desember.