Jag vill avsluta min Flow+ -prenumeration, men jag har inte längre någon Flow-app. Hur går jag vidare?

På iPhone, gå till Inställningar och tryck på ditt namn högst upp, som är kopplat till Apple-ID. I följande vy trycker du på menyalternativen "Medier och köp" > "Visa konto" > "Abonnemang" > "Flow+".

På Android-enheter öppnar du Google Playstore-appen och trycker på profilikonen i det övre högra hörnet. I följande vy trycker du på menyalternativen "Betalningar och prenumerationer" > "Prenumerationer" > "Flow+".

Om du avslutar din Flow+ -prenumeration kan du fortsätta att använda den under den period som du redan har betalat för. Om du t.ex. tecknar en årsprenumeration den 1 januari och säger upp den 1 juli, kan du fortfarande använda prenumerationen fram till den 31 december.