Ik wil mijn abonnement op Flow+ opzeggen, maar ik heb geen Flow-app meer. Hoe doe ik dat?

Ga op de iPhone naar Instellingen en klik bovenaan op je naam, die gekoppeld is aan de Apple ID. Klik in de volgende weergave op de menuopties "Media en aankopen" > "Toon account" > "Abonnementen" > "Flow+".

Voor Android-toestellen open je de Google Play Store-app en tik je op het profielpictogram in de rechterbovenhoek. Tik in de volgende weergave op de menuopties "Betalingen en abonnementen" > "Abonnementen" > "Flow+".

Als je je abonnement op Flow+ opzegt, kun je het blijven gebruiken voor de periode waarvoor je al betaald hebt. Als je bijvoorbeeld op 1 januari een jaarabonnement afsluit en op 1 juli opzegt, kun je het abonnement nog tot 31 december gebruiken.