Tilkoblingen mislyktes

Hvis du har problemer med å koble til elsykkelen for første gang, må du sjekke følgende:

1. eBike Flow-appen kan bare brukes med den nyeste systemgenerasjonen, Smartsystemet fra Bosch eBike Systems.  Her kan du sjekke om elsykkelen din er kompatibel.
  2. Sørg for at elsykkelen og telefonen er i nærheten, og at begge er slått på.
  3. Sjekk alltid om Internett og Bluetooth er slått på. På Android-telefoner må du også aktivere posisjonstjenester.
  4. Sjekk batterinivået på telefonen. Lad eventuelt telefonen. På Android-telefoner må du også sjekke innstillingene for energisparemodus. Hvis denne innstillingen er aktivert, slås Bluetooth av.
  5. Slå elsykkelen og telefonen av og på igjen.
  6. Kan det hende at en annen bruker allerede er koblet til elsykkelen din? I så tilfelle følger du instruksjonene her.

Hvis du allerede har koblet elsykkelen til eBike Flow-appen, men det vises en melding om at elsykkelen ikke er tilkoblet, på startskjermbildet, må du sjekke følgende:

1. Sørg for at elsykkelen og telefonen er i nærheten, og at begge er slått på.
  2. Sjekk alltid at eBike Flow-appen kjører i bakgrunnen. Appen bruker nesten ikke ekstra datavolum eller strøm når den kjører i bakgrunnen.
  3. Sjekk alltid om Internett og Bluetooth er slått på. Sjekk i Bluetooth-innstillingene på telefonen om den er koblet til elsykkelen med Smartsystemet.
  4. På Android-telefoner må du også aktivere posisjonstjenester.
  5. Sjekk batterinivået på telefonen. Lad eventuelt telefonen. På Android-telefoner må du også sjekke innstillingene for energisparemodus. Hvis denne innstillingen er aktivert, kan Bluetooth være slått av.
  6. Slå elsykkelen og telefonen av og på igjen.
  7. Får du beskjed i Flow-appen om å "ignorere" enheten? Da gjør du følgende:
    – Gå til Bluetooth-innstillingene på telefonen din.
    – Søk etter elsykkel med Smartsystemet på listen over enheter.
    – Trykk på i eller tannhjulikonet på høyre side.
    – Velg Ignorer denne enheten, og bekreft valget.
    Koble deretter til igjen via eBike Flow-appen (se her).
    Hvis problemet vedvarer, kan du også fjerne elsykkelen i Flow-appen.
    Gå til  Innstillinger > Min elsykkel > Tilbakestill og fjern > Fjern elsykkel.

Merk: Hvis du fjerner elsykkelen i Flow-appen, fjernes samtidig brukerdefinerte innstillinger, for eksempel kjøremoduser.