Jeg kan ikke registrere elsykkelen min, fordi den allerede er registrert på en annen konto. Hva skal jeg gjøre?

Elsykkelen din kan ikke være koblet til flere eBike Flow-appkontoer samtidig.

Hvis du får melding om at elsykkelen din allerede er koblet til en annen eBike Flow-appkonto, må du først sjekke om du har en annen eBike Flow-appkonto som du er logget på med. Hvis dette ikke er tilfelle og elsykkelen din er koblet til en annen brukers konto, har du flere alternativer:

1. Spør brukeren som er tilkoblet, om vedkommende kan slette forbindelsen i eBike Flow-appen via Min elsykkel > Tilbakestill og slett.
  2. Send en forespørsel via eBike Flow-appen: For å sende en forespørsel til brukeren som for øyeblikket har kontoen sin koblet til elsykkelen, må du nok en gang forsøke å koble deg til elsykkelen. Når du kommer til skjermbildet Elsykkelen din er allerede koblet til en annen eBike Flow-appkonto, klikker du på Be om tilbakestilling. Når brukeren har fjernet elsykkelen fra kontoen sin, kan du koble deg til elsykkelen.
  3. Hvis det ikke er mulig å fjerne elsykkelen fra den andre brukerens eBike Flow-appkonto, gjør du følgende:

Besøk en elsykkelforhandler, og ta med deg elsykkelen din og følgende dokumenter for å gjøre krav på eierskapet av elsykkelen:
– Ditt ID-kort eller pass: Vi bekrefter identiteten din ved hjelp av elsykkelforhandleren.
– Ditt eierbevis: Ved hjelp av et betalingsdokument (f.eks. en originalfaktura) kan vi få bekreftet at du faktisk eier elsykkelen. Forsikre deg om at kjøperens navn er identisk med ditt eget fulle navn.
– Din Bosch system-ID. Denne hjelper oss å identifisere elsykkelen du eier. ID-en gjør det mulig å tilbakestille eierskapet. For å finne ut hva Bosch system-ID-en din er, må du ha forsøkt å koble deg til elsykkelen og ha sendt en eierskapsforespørsel til den forrige brukeren av sykkelen. Når du har sendt denne forespørselen, mottar du en e-post med emnet Forespørselen din er på vei. Du finner Bosch system-ID-en din (f.eks. xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx) i denne e-posten.

Når du har levert inn dokumentasjonen hos forhandleren, kommer forhandleren til å koble elsykkelen din til diagnoseverktøyet for å opprette en diagnoserapport. Deretter kan du ta med deg elsykkelen igjen.

Kontrollen og tilbakestillingen tar imidlertid ca. 3 dager, fordi kundestøtten først går gjennom dokumentene dine.

Vi varsler forhandleren din når eierskapet er tilbakestilt. Kontakt vedkommende, eller bare prøv å pare elsykkelen med eBike Flow-appen etter ca. 3 dager.

Merknad: Du finner personvernvilkårene for eBike Flow-appen  her.