Hvordan kobler jeg enviolo-giret til eBike Flow-appen for å innstille ønsket kadens for eShift?

• Kontroller at eBike Flow-appen og systemprogramvaren til elsykkelen er oppdatert med den nyeste versjonen. Oppdater programvaren ved behov.
  • Start eBike Flow-appen og koble elsykkelen din til eBike Flow-appen.
  • Fra eBike Flow-appen velger du ** Innstillinger > Min elsykkel > Elsykkelpass > Komponenter.
  • Trykk på Legg til ny enhet og velg Annet.
  • Plasser enviolo-giret (iht. produsentens instruksjoner) i koblingsmodus/sammenkoblingsmodus.
  • Vent til enviolo-giret er funnet og vises i eBike Flow-appen som en eShift-komponent.
  • Bekreft for å fullføre prosessen.