Hvorfor bør jeg registrere elsykkelen min?

For å kunne bruke alle funksjonene i eBike Flow-appen, for eksempel digital tyverisikring med eBike Lock eller OTA-oppdateringer, må du registrere elsykkelen din. Hvis elsykkelen er registrert på deg, kobler du den til kontoen din, slik at bare du kan bruke den. Dermed kan du tilordne elsykkelen utelukkende til kontoen din.

Når du registrerer elsykkelen, blir den viktigste informasjonen om elsykkelen knyttet til kontoen din, lagret i innstillingene i eBike Flow-appen og lagret i elsykkelpasset.

Følgende funksjoner er bare tilgjengelige når du har registrert elsykkelen:
eBike Lock: automatisk låsing og opplåsing av elsykkelen med telefonen eller skjermen som nøkkel
OTA-oppdateringer: Last ned de nyeste oppdateringene og funksjonene for elsykkelen din, og hold den oppdatert.
Digital servicebok: Oversikt over serviceavtaler og vedlikehold hos sykkelforhandleren
Elsykkelpass: Den viktigste informasjonen og dokumentene om elsykkelen din lett tilgjengelig på ett sted
Tyverirapport: Ved tyveri kan du opprette et dokument til politiet med all viktig informasjon om hendelsen.