Hvordan kobler jeg elsykkelen min til Smartsystemet til telefonen?

1. Last ned Flow-appen fra Google Play Store eller App Store til telefonen din.
  2. Åpne Flow-appen, og sett opp brukerkontoen din.
  3. Du blir veiledet til å koble Flow-appen til elsykkelen din.
  4. Før du kobler til, må du forsikre deg om at elsykkelen er slått på og står stille.
  5. Sørg også for at telefonen din er koblet til Internett, og at Bluetooth er slått på.
  6. Følg instruksene i Flow-appen for å koble til elsykkelen din.
  7. Hold strømknappen øverst på LED Remote eller Purion 200 eller den øverste knappen på System Controller nede til LED-lyset blinker.

8. Da blir elsykkelen din registrert og koblet til Flow-appen.
  9. For å beskytte elsykkelen din best mulig anbefaler vi at du også registrerer elsykkelen når du har koblet den til eBike Flow-appen. Dermed kan ingen andre koble seg til elsykkelen din. I tillegg kan du dra nytte av tilleggstjenester som eBike Lock eller OTA-oppdateringer.

I denne  videoen viser vi deg også hvordan du kan koble Flow-appen til elsykkelen din.

Hvis du fremdeles har problemer med å koble Flow-appen til elsykkelen din, kan du ta en titt på disse feilsøkingsforslagene.