Hvordan slår jeg elsykkelen på og av?

Du kan slå på elsykkelsystemet på to måter:

1. Sett inn batteriet, og trykk raskt én gang på Av/på-knappen på LED Remote, Purion 200 eller System Controller.

1. Når det oppladbare batteriet er satt inn, trykker du på Av/på-knappen på elsykkelbatteriet (se bruksanvisningen for det aktuelle elsykkelbatteriet).

Du kan slå av elsykkelsystemet på to måter:

1. Trykk raskt én gang på Av/på-knappen på LED Remote, Purion 200 eller System Controller.

1. Trykk på Av/på-knappen på elsykkelbatteriet (se bruksanvisningen for det aktuelle elsykkelbatteriet).