Hvilke tillatelser trenger eBike Flow-appen, og hvilke innstillinger må aktiveres på smarttelefonen?

-For å registrere deg trenger du tilgang til internett.

• For å pare elsykkelen med appen på en iOS-enhet, må Bluetooth-tillatelse være aktivert. På Android 11 (og de lavere versjonene) kreves posisjonstillatelse. For Android 12 eller nyere versjoner kreves Bluetooth-tillatelse.
  • For aktivitetssporing må Bluetooth aktiveres og posisjon tillates. Hvis du godkjenner at appen kan bruke posisjonstillatelser i bakgrunnen, behøver ikke appen å kjøre i forgrunnen.
    -For å få tilgang til kartmaterialet, må du tillate posisjonsdeling.
    – Navigasjonsfunksjonen krever at du gir posisjonstillatelse. I tillegg må du ha stabile GPS-data og stabil internettilkobling for å få en god navigasjonstjeneste.
    -For sikkerhetskopiering av data anbefaler vi at du har mobil internettilgang.