Jeg har tegnet et Flow+ abonnement. Hvordan kan jeg opsige abonnementet?

Flow+ er gratis i 12 måneder fra det tidspunkt, hvor den aktiveres i eBike Flow-appen. 24 timer før udløbet af denne prøveperiode fornyes Flow+ abonnementet automatisk for det valgte betalingsinterval (månedligt eller årligt) mod betaling. De 14 dages fortrydelsesret falder inden for den gratis prøveperiode: Du kan derfor teste Flow+ i et år.
Vil du stadig opsige dit Flow+ abonnement tidligere? Gå til indstillingerne i eBike Flow-appen, og vælg My Flow+. Du vil derefter automatisk blive sendt videre til Google Play Store eller Apple App Store, hvor du kan opsige abonnementet.