Ik heb een Flow+-abonnement afgesloten. Hoe kan ik het abonnement opzeggen?

Flow+ is vanaf het moment dat eBike Alarm is geactiveerd in de eBike Flow-app 12 maanden gratis. 24 uur voor het einde van deze proefperiode wordt het Flow+-abonnement auto­matisch en tegen betaling verlengd voor de duur van het gekozen betaalinterval (maandelijks of jaarlijks). Het herroepingsrecht van 14 dagen valt binnen de gratis proefperiode: je kunt Flow+ dus een jaar lang uitproberen.
Wil je het Flow+-abonnement nog steeds opzeggen? Ga naar de instellingen van de eBike Flow-app en selecteer Mijn Flow+. Je wordt dan auto­matisch doorgestuurd naar Google Play Store of de Apple App Store en kunt daar het abonnement opzeggen.