Jag har tecknat ett Flow+-abonnemang. Hur säger jag upp abonnemanget?

Flow+ är kostnadsfritt i 12 månader från och med aktiveringen i eBike Flow-appen. 24 timmar före testperiodens slut förnyas Flow+-abonnemanget automatiskt med det valda betalningsintervallet (månadsvis eller årsvis) mot en avgift. Den 14 dagar långa ångerrätten ingår i den kostnadsfria provperioden: du kan alltså testa Flow+ i ett år.
Vill du ändå avsluta ditt Flow+-abonnemang tidigare? Gå till inställningarna i eBike Flow-appen och välj My Flow+. Du kommer då automatiskt att omdirigeras till Google Play Store eller Apple App Store, och där kan du avsluta abonnemanget.