Je rit beëindigen

De eBike Flow-app herkent wanneer je op je bestemming bent aangekomen en beëindigt auto­matisch de navigatie. Deze actie heeft geen invloed op de activity-tracking.

De navigatie annuleren of de hele rit beëindigen

Als je de rit handmatig wilt beëindigen, druk je op de knop Beëindigen. De eBike Flow-app biedt je verschillende opties:

1. Om de huidige navigatie te annuleren, selecteer je Alleen navigatie. Met deze actie annuleer je de actieve navigatie zonder de tracking te beïnvloeden.
  2. Om de navigatie en de activity-tracking tegelijkertijd te beëindigen, selecteer je Navigatie en tracking.