Avslutte turen

Flow-appen registrerer når du er fremme ved målet, og avslutter navigasjonen automatisk. Denne handlingen påvirker ikke aktivitetssporingen.

Avbryt navigasjonen eller avslutt turen

Du kan avslutte turen manuelt ved å trykke på knappen Avslutt. Flow-appen tilbyr ulike alternativer:

1. Hvis du vil avbryte den nåværende navigasjonen, velger du Bare navigasjon. Den aktive navigasjonen avbrytes da uten at sporingen påvirkes.
  2. Hvis du ønsker å avslutte både navigasjon og aktivitetssporing, velger du Navigasjon og sporing.