Afslut turen

eBike Flow-appen registrerer, når du ankommer til din destination, og afslutter automatisk din navigation. Denne funktion påvirker ikke appens Aktivitets-tracking.

Afbryd navigationen eller afslut hele turen

Hvis du vil afslutte din tur manuelt, skal du trykke på knappen Afslut. eBike Flow-appen giver dig forskellige muligheder:

1. Hvis du vil afbryde din aktuelle navigation, skal du vælge Kun navigation. Denne handling afbryder den aktive navigation uden at påvirke din tracking.
  2. Hvis du vil stoppe funktionerne navigation og aktivitets-tracking samtidigt, skal du vælge Navigation og tracking.