Jag har genomfört uppdateringen via eBike Flow-appen, men skärmen för effektandel visas inte på Kiox 300 eller Kiox 500. Vad gör jag?

Lägg till skärmen eller rutan för visning av effektandel via eBike Flow-appen så att den kan visas på Kiox 300 eller Kiox 500.

Öppna eBike Flow-appen, gå till Inställningar > Min eBike > Konfigurera displayen och lägg till effektandel, antingen genom att lägga till en ny skärm (Lägg till ny skärm) eller byta ut en befintlig ruta. Visningen är tillgänglig för alla rutstorlekar.