Jag har genomfört uppdateringen via eBike Flow-appen, men höjdkurvan visas inte på Kiox 300 eller Kiox 500. Vad gör jag?

Du kan lägga till höjdkurvan via eBike Flow-appen så att den visas på din Kiox 300 eller Kiox 500.

Öppna eBike Flow-appen, gå till Inställningar > Min eBike > Konfigurera displayen och lägg antingen till rutan med en ny skärm (Lägg till ny skärm) eller byt ut en befintlig ruta. Höjdkurvan är tillgänglig för alla rutstorlekar.