Ik heb de update gedaan via de eBike Flow-app, maar het hoogtemetergrafiek wordt niet weergegeven op de Kiox 300 of Kiox 500. Wat moet ik doen?

Via de eBike Flow-app kun je het hoogtemetergrafiek toevoegen zodat het wordt weergegeven op je Kiox 300 of Kiox 500.

Open hiervoor de eBike Flow-app, ga naar Instellingen > Mijn eBike > Displayconfiguratie en voeg de tegel met een nieuw scherm toe (Nieuw scherm toevoegen) of vervang een bestaande tegel. Het hoogtemetergrafiek is beschikbaar voor alle tegelformaten.