Förutsättningar

Följande förutsättningar måste vara uppfyllda för att displayvisningen ska kunna anpassas individuellt:

• Din elcykel är utrustad med en Kiox 300- eller Kiox 500-display.
  • Din elcykel har den senaste systemprogramvaran. Instruktioner om hur trådlösa programvaruuppdateringar fungerar hittar du här.
  • Din eBike Flow-app är uppdaterad till den senaste versionen.
  • Din elcykel med monterad Kiox 300 eller Kiox 500 är påslagen och ansluten till eBike Flow-appen.

Om alla förutsättningar är uppfyllda kan du börja anpassa dina skärmbilder via eBike Flow-appen under  Inställningar > Min eBike > Konfigurera displayen.