Voorwaarden

Voor het aanpassen van de displayweergave moet aan de volgende voorwaarden zijn voldaan:

• Je eBike is uitgerust met een Kiox 300- of een Kiox 500-display.
  • Je eBike beschikt over de nieuwste systeemsoftware. Instructies voor draadloze software-updates vind je hier.
  • Je eBike Flow-app is up-to-date.
  • Je eBike met de Kiox 300/Kiox 500 erop is ingeschakeld en verbonden met de eBike Flow-app.

Als aan alle voorwaarden is voldaan, kun je beginnen met het aanpassen van de displayweergave via de eBike Flow-app onder  Instellingen > Mijn eBike > Displayconfiguratie.