Krav

For at du skal kunne tilpasse visningen på skjermen, må følgende krav være oppfylt:

– Elsykkelen din er utstyrt med en Kiox 300- eller en Kiox 500-skjerm.
– Elsykkelen din har den nyeste systemprogramvaren. Klikk her for en veiledning i hvordan du utfører programvareoppdateringer trådløst.
– Flow-appen må være helt oppdatert.
– Kiox 300 eller Kiox 500 må være festet på elsykkelen din, og elsykkelen må være slått på og koblet til eBike Flow-appen.

Hvis alle kravene er oppfylt, kan du begynne å tilpasse skjermen i eBike Flow-appen under  Innstillinger > Min elsykkel > Skjermkonfigurasjon.