Nire bidaiak ez dira bistaratzen edo gaizki bistaratzen dira eBike Connect app-ean edo atarian. Zer egin dezaket?

Egiaztatu puntu hauek:

• Ibilaldia hasi baino lehen, onartu geokokapen-datuak transferitzea, zure ibilaldiaren datuak aplikazioarekin eta atariarekin sinkroniza daitezen. Horretarako, joan Gehiago >  ezarpenak > Pribatutasun ezarpenak atalera eBike Connect app-ean

• Egiaztatu Nyon eta eBike Connect app konektatuta daudela eta zure telefonoa Internetera konektatuta dagoela. Bestela, Nyon-en zuzenean saioa has dezakezu zure eBike Connect kontuarekin (egoera-pantaila (koadro batekin markatua)  > Nire profila > Wifi bidez aukeran)

• Ibilbideak prozesatzeko atzerapenak egon daitezke. Egiaztatu berriro ibilaldiak geroago ikusgai daudela

• Gaitu eBike Connect app-eko kokapenaren jarraipena egiteko baimena zure telefonoaren ezarpenetan:
    Android telefonoetan, aukeratu Baimendu beti aukera.
    iPhone-tan, hautatu Beti aukera

• Android telefonoetarako, gainera, egiaztatu eBike Connect app bateriaren optimizaziotik kanpo dagoen telefonoaren ezarpenetan.

Aholkua: Ibilbideen azken sinkronizazioa ikus dezakezu:

1. eBike Connect app-eko Jarduerak atalean (telefonoaren arabera, adibidez, Ezarpenak > Aplikazioak > eBike Connect > Baimenak aukera.
  2. Nyon-en, Sinkronizatu ataleko egoera-pantailan.