Tornar

Els meus recorreguts no es mostren o es mostren incorrectament a l'aplicació o el portal eBike Connect. Què puc fer?

Comproveu els punts següents:

  • Accepteu la transferència de dades de geolocalització abans d'iniciar el recorregut perquè les dades corresponents es sincronitzin amb l'aplicació i el portal. Amb aquesta finalitat, aneu a Més >  Configuració > Configuració de privadesa a l'aplicació eBike Connect

  • Comproveu si el Nyon i l'aplicació eBike Connect estan connectats i el vostre telèfon intel·ligent està connectat a Internet. Alternativament, podeu iniciar sessió a Nyon directament amb el vostre compte d'eBike Connect (pantalla d'estat (marcada amb un quadrat)  > El meu perfil > Via WiFi)

  • Hi pot haver retards en el processament dels recorreguts. Torneu més endavant per comprovar que els recorreguts siguin visibles

  • Activeu el permís de seguiment de la ubicació per a eBike Connect a la configuració del telèfon intel·ligent:
    Als telèfons intel·ligents Android, indiqueu Permet sempre.
    Als iPhones, indiqueu Sempre

  • Als telèfons intel·ligents Android, comproveu també si l'aplicació eBike Connect està exclosa de l'optimització de la bateria a la configuració del telèfon intel·ligent.

Consell: Podeu veure l'última sincronització dels recorreguts:

  1. A l'aplicació eBike Connect, a Activitats (segons el telèfon intel·ligent, per exemple, Configuració > Aplicacions > eBike Connect > Permisos).
  2. A la pantalla d'estat de Nyon, a la secció Sync

Explica-ho a un amic

Compartir enllaç