Ajomatkani eivät näy tai ne näkyvät väärin eBike Connect -sovelluksessa tai portaalissa. Mitä voin tehdä?

Tarkista seuraavat seikat:

• Hyväksy paikannustietojen siirto jo ennen ajomatkaa, jotta ajotiedot synkronoidaan sovelluksen tai portaalin kanssa. Siirry eBike Connect -sovelluksessa kohtaan Lisää >  Asetukset > Tietosuoja-asetukset

• Tarkista, että Nyon ja eBike Connect -sovellus ovat yhteydessä ja älypuhelimesi on yhteydessä internetiin. Vaihtoehtoisesti voit kirjautua sisään Nyoniin myös suoraan eBike Connect -tililläsi (tilaikkuna (neliöllä merkitty) **  > Oma profiili > WiFin kautta**)

• Ajomatkojen käsittelyssä voi olla viiveitä. Tarkista myöhemmin uudelleen, ovatko ajomatkat näkyvissä.

• Aseta älypuhelimesi asetuksissa sijainninseurantaoikeus eBike Connectille seuraavasti:
    Android-älypuhelimissa Salli aina
    iPhoneissa Aina

• Tarkista Android-älypuhelimessa myös se, onko eBike Connect -sovellus jätetty älypuhelimen asetuksissa akun optimoinnin ulkopuolelle.

Vinkki: Näet matkojen viimeisimmän synkronoinnin näin:

1. eBike Connect -sovelluksen kohdasta Aktiviteetit (älypuhelimesta riippuen, esimerkiksi Asetukset > Sovellukset > eBike Connect > Käyttöoikeudet
  2. Nyonin tilaikkunan kohdasta Synkronointi