Kan ik de PowerMore 250 achteraf monteren?

Over het algemeen kan de PowerMore 250 als achteraf te monteren product worden besteld bij de eBike-dealer. Je hebt daarvoor ook een speciale kabel nodig, die apart moet worden besteld. De juiste kabellengte kun je opvragen bij de eBike-fabrikant of de eBike-dealer.

Je vindt hier meer informatie.

Of je de extra accu PowerMore 250 op je eBike kunt monteren, kun je te weten komen bij je dealer of via de eBike Flow-app (  Instellingen > Mijn eBike > eBike-pas > Componenten). Als je een eBike-display gebruikt, kun je dit via Instellingen > Mijn eBike achterhalen: als hier de menuoptie PowerMore wordt weergegeven, kun je de Range Extender achteraf monteren.