Kan jeg eftermontere PowerMore 250?

Generelt kan PowerMore 250 bestilles som et eftermonteringsprodukt hos din eBike-forhandler. Men du skal også bruge et kabel, som skal bestilles separat. Du kan få oplyst den korrekte kabellængde hos din eBike-producent eller eBike-forhandler.

Find ud af mere her.

Om du kan eftermontere ekstrabatteriet PowerMore 250 på din eBike kan du finde ud af hos din specialforhandler eller via eBike Flow-appen (  Indstillinger > Min eBike > eBike-pas > Komponenter). Hvis du bruger et eBike-display, kan du finde ud af det via Indstillinger > Min eBike: Hvis menupunktet PowerMore vises her, kan du eftermontere rækkeviddeforlængeren.