Med Mini Remote / System Controller

Slå på och stänga av

För att slå på och stänga av Bosch eBike-systemet med isatt elcykelbatteri trycker du kort en gång på På-/Av-knappen på System Controller. Om Kiox 300 eller Kiox 500 sitter i displayhållaren slås displayen på automatiskt.

Bläddra igenom skärmarna

Tryck kort på urvalsknappen på Mini Remote för att gå till nästa skärm.

Snabbmeny (under färd)

För att öppna snabbmenyn håller du urvalsknappen intryckt i mer än en sekund. Det går inte att öppna snabbmenyn från statusskärmen.

Inställningsmeny (när du står stilla)

För att gå från statusskärmen till inställningarna för Kiox 300 eller Kiox 500 trycker du på urvalsknappen på Mini Remote i mer än två sekunder. Om du trycker länge på urvalsknappen igen kommer du tillbaka.

I den här videon får du lära dig hur du styr Kiox 300 eller Kiox 500 med Mini Remote.