Snabbmeny

I snabbmenyn visas valda inställningar, som även kan anpassas under cykelturen. Du kommer till snabbmenyn genom ett långt tryck (> 1 s) på urvalsknappen. Det går inte att öppna snabbmenyn från statusskärmen.

Följande inställningar kan göras via snabbmenyn:

• Avsluta cykelturen
    Alla uppgifter om den dittills tillryggalagda sträckan nollställs.
  • eShift (om tillämpligt)
    Tillgängliga inställningar beror på det monterade växelsystemet.
  • Navigering: Här kan du välja en av de senaste destinationerna som en ny destination och/eller avsluta den pågående navigeringen.

Observera: Beroende på elcykelns komponenter kan ytterligare funktioner vara tillgängliga.