Genvejsmenu

Via genvejsmenuen kan du få vist udvalgte indstillinger, som også kan justeres under kørslen. Du får adgang til genvejsmenuen ved at trykke længe (> 1s) på valg-knappen. Du kan ikke få adgang fra status-skærmen.

Følgende indstillinger kan foretages via genvejsmenuen:
Afslut tur
Alle data for den tilbagelagte distance frem til nu nulstilles.
eShift (hvis relevant)
Indstillingerne afhænger af det respektive gearsystem.
Navigation: Her kan du vælge de seneste destinationer som en ny destination og/eller afslutte den aktuelle navigation.

Bemærk: Afhængigt af eBikens udstyr kan yderligere funktioner være tilgængelige.