Jeg har mistet Kiox 300- / Kiox 500-skjermen. Jeg brukte den til å låse opp elsykkelen min. Hva kan jeg gjøre?

Du kan fortsette å bruke elsykkelen som normalt ved hjelp av Flow-appen.

Samtidig kan du gjøre den mistede Kiox 300 / Kiox 500 ugyldig, slik at den ikke lenger kan låse opp elsykkelen din:
– Først kobler du Flow-appen til elsykkelen din som vanlig. Sørg for at telefonen er koblet til Internett.
– Under  Innstillinger > Min elsykkel > eBike Lock & Alarm > Nøkkelring finner du Tilbakestill nøkkel. Trykk på knappen for å gjøre alle nøkler ugyldige.
– Da blir bedt om å velge en ny nøkkel, for eksempel telefonen din.