Ik ben mijn Kiox 300/Kiox 500-display kwijt. Ik gebruikte die om mijn eBike te ontgrendelen. Wat kan ik doen?

Met behulp van de eBike Flow-app kun je jouw eBike normaal blijven gebruiken.

Tegelijkertijd kun je de verloren Kiox 300/Kiox 500 ongeldig maken, zodat deze je eBike niet meer kan ontgrendelen:

• Verbind eerst de eBike Flow-app met je eBike zoals gewoonlijk. Controleer of je smartphone is verbonden met internet.
  • Onder  Instellingen > Mijn eBike > eBike Lock & Alarm > Sleutelhanger vind je Sleutels resetten. Tik erop om alle sleutels ongeldig te maken.
  • Vervolgens word je gevraagd een nieuwe sleutel te selecteren, bijvoorbeeld je smartphone.