Hvilke typer hjertefrekvensmålere kan jeg koble til elsykkelen min?

eBike Flow-appen har støtte for hjertefrekvensmåleren i Apple Watch samt alle hjertefrekvensmålere som bruker den offisielle Heart Rate Profile 1.0, som er standardisert i henhold til Bluetooth®SIG. Du kan se pulsen din på alle skjermene i Smartsystemet (unntatt Intuvia 100) samt på Ride-skjermen i eBike Flow-appen.

Sjekk om hjertefrekvensmåleren din bruker Heart Rate Profile 1.0, ved å starte paring via Flow-appen:  Innstillinger > Min elsykkel > Elsykkelpass > Komponenter > Legg til ny enhet > Annet

Her beskriver vi hvordan du kobler Apple Watch til eBike Flow-appen.