Welke hartslagmeters kan ik verbinden met mijn eBike?

De eBike Flow-app ondersteunt de hartslagmeter van Apple Watch en alle hartslagmeters die het officiële hartslagprofiel 1.0 gebruiken, gestandaardiseerd volgens Bluetooth® SIG. Je kunt je hartslag laten weergeven op alle displays van het smart systeem (met uitzondering van de Intuvia 100) en op het Ride-scherm van de eBike Flow-app.

Controleer of je hartslagmeter het hartslagprofiel 1.0 gebruikt door een koppeling te starten via de Flow-app:  Instellingen > Mijn eBike > eBike-pas > Onderdelen > Nieuw apparaat toevoegen > Anders

Hoe je jouw Apple Watch met de eBike Flow-app verbindt, vind je hier.