Hvordan kan jeg koble eBike Flow-appen til Apple Watch eller avslutte forbindelsen?

Slik kobler du til:

På iPhone går du til Watch > Min Watch > Tilgjengelige apper > Flow og velger Installer. Appen vises nå under Installert på Apple Watch, og Vis appen på Apple Watch er valgt.

I eBike Flow-appen din går du deretter til  Innstillinger >  Nettjenester > Apple Watch > Integrer pulsen. Så må du gi Flow-appen tilgang til trenings- og pulsdataene fra Health-appen. Nå kan du gå tilbake til innstillingene for eBike Flow-appen din og aktivere Start Watch-appen automatisk under Apple Watch. Dermed spores pulsen din automatisk for hver tur.

Avslutte forbindelsen:

På iPhone går du til appen Watch > Min Watch > Installert på Apple Watch > Flow og deaktiverer Vis appen på Apple Watch.