Puls

Hvis du har koblet Apple Watch til eBike Flow-appen, kan du se pulsen din på Kiox 300 eller Kiox 500.

Før du sykler, må du opprette et nytt skjermbilde for pulsindikatoren ved hjelp av skjermkonfigurasjonen i eBike Flow-appen. Her vises tre datapunkter:
– den aktuelle pulsen
– gjennomsnittlig puls under sykling
– maksimal puls under sykling

Hvis du bare vil se den aktuelle pulsen, trenger du ikke å konfigurere et skjermbilde.

Merk: eBike Flow-appen krever watchOS 7.1 eller nyere. Det betyr at du må ha en Apple Watch Series 3 eller nyere.

Fremgangsmåten for å koble Apple Watch til eBike Flow-appen er beskrevet her.

Del kobling

Til toppen

Flere vanlige spørsmål