Hvorfor er det andre laget på Kiox 300 ikke lenger tilgjengelig etter programvareoppdateringen?

Med programvareoppdateringen i august 2023 fjernes det andre laget på Kiox 300-skjermen, som du hittil har kunnet åpne med Valg-knappen (den midtre knappen). På den annen side legges det til flere standardskjermer med detaljert informasjon i det første laget. Dette gir enklere håndtering, og skjermbildene er arrangert nøyaktig som på Kiox 500.

Klikk her for å finne ut hvordan du kan tilpasse Kiox 300- / Kiox 500-skjermen din.