Arazoak ditut nire eBike Connect aplikazioa nire Kiox edo Nyon-ekin konektatzeko. Zer egin dezaket?

Zure eBike eBike Connect aplikaziora konektatzeko argibideak aurki ditzakezu hemen.

Horrek ez badu funtzionatzen, egiaztatu honako hau:

1. Egiaztatu  hemen zure eBike eBike Connect aplikazioarekin bateragarria den ala ez.

Kontuan izan: eBike Connect aplikazioa Kiox edo Nyon pantaila batera soilik konekta daiteke. Sistema adimenduna duten eBike bizikletak ez dira eBike Connect aplikazioarekin bateragarriak! Sistema adimendun bat duen eBike bat baduzu (Kiox 300/Kiox 500 pantaila badaukazu, adibidez), deskargatu eBike Flow aplikazioa. Zure eBike eBike Flow aplikaziora konektatzeko argibideak aurki ditzakezu hemen.

1. Ziurtatu ordenagailua eta telefonoa gertu daudela eta bi gailuak piztuta daudela.

2. Egiaztatu beti Internet eta Bluetooth aktibatuta dituzula telefonoan. Android telefonoetan, aktibatu kokapen-zerbitzuak ere.

3. Ziurtatu beti aplikazioa atzeko planoan exekutatzen ari dela eta ez dagoela itxita.

4. Egiaztatu telefonoaren karga-egoera. Kargatu telefonoa behar izanez gero.

5. Android-en: egiaztatu eBike Connect energia aurrezteko eginbidetik kanpo dagoela telefonoaren ezarpenetan (batzuetan bateriaren optimizazioa ere esaten zaio).

Energia aurrezteko funtzioa/bateriaren optimizazioa aurkitzeko adibidea:
Ireki zure telefonoan  Ezarpenak >  Energia aurrezteko funtzioa edo bateriaren optimizazioa. Aukeratu Aplikazio guztiak atera, bilatu eBike Connect. Aukeratu Ez optimizatu edo. Ez utzi eta berretsi zure aukera.

Energia aurrezteko funtzioa/bateriaren optimizazioa aurkitzen ez baduzu, begiratu zure telefonoaren erabiltzailearen eskuliburua.

Oharra: Berriro arazoak badituzu, egiaztatu berriro salbuespenen zerrenda. Eguneratze baten ondoren, gerta daiteke eBike Connect zerrendatik desagertzea.

1. Posible al da beste smartphone bat ordenagailu integratura konektatuta egotea?
    Hau zure Kiox helbidean ikus dezakezu Ezarpenak > Bluetooth atalean edo Nyon-en **  > Konexioak > Bluetooth **atalean. Beste smartphone bat konektatuta badago, zure telefonoa eta ordenagailu integratua berriro parekatu beharko dituzu.

2. Itzali eta berriro piztu telefonoa eta ordenagailu integratua.

3. Kendu barneko ordenagailua telefonoaren Bluetooth zerrendatik eta telefonoa ordenagailu integratuaren Bluetooth zerrendatik. Oraindik erabiltzen ez duzun beste ordenagailu batekin parekatuta bazaude, kendu hau telefonoaren Bluetooth zerrendatik ere.