Minulla on ongelmia eBike Connect -sovelluksen ja Kioxin tai Nyonin yhdistämisessä. Mitä voin tehdä?

Ohje eBiken ja eBike Connect -sovelluksen yhdistämiseen löytyy täältä.

Jos se ei onnistu, kokeile seuraavaa:

1. Testaa  täällä onko eBikesi yhteensopiva eBike Connect -sovelluksen kanssa.

Huomaa: eBike Connect -sovellus voidaan yhdistää vain Kioxin tai Nyon Displayn kanssa. Älykkäällä järjestelmällä varustetut eBiket eivät ole yhteensopivia eBike Connect -sovelluksen kanssa! Jos sinulla on älykkäällä järjestelmällä varustettu eBike (esim. Kiox 300/Kiox 500 Display), lataa eBike Flow -sovellus. Ohje eBiken ja eBike Flow -sovelluksen yhdistämiseen löytyy täältä.

1. Varmista, että ajotietokone ja älypuhelin ovat lähellä ja että molemmat laitteet ovat päällä.

2. Tarkista aina, että älypuhelimessa on aktivoitu Internet ja Bluetooth. Android-älypuhelimissa aktivoi myös sijaintipalvelut.

3. Varmista aina, että sovellus on käynnissä taustalla ja että sovellusta ei ole suljettu.

4. Tarkista älypuhelimen varaustaso. Lataa älypuhelin tarvittaessa.

5. Android: Tarkista, että eBike Connect on jätetty älypuhelimen asetuksissa energiansäästötoiminnon (jota kutsutaan joskus myös akun optimoinniksi) ulkopuolelle.

Esimerkki energiansäästötoiminnon/akun optimoinnin löytämiseksi:
Siirry älypuhelimessa  Asetukset >  Energiansäästötoiminto tai Akun optimointi. Valitse Kaikki sovellukset, etsi eBike Connect. Valitse Älä optimoi tai Älä salli ja vahvista valintasi.

Jos et löydä energiansäästötoimintoa/akun optimointia, tutustu älypuhelimesi käyttöoppaaseen.

Huomautus: Jos sinulla on edelleen ongelmia, tarkista poikkeusluettelo uudelleen. Päivityksen jälkeen eBike Connect voi kadota luettelosta.

1. Onko mahdollista, että toinen älypuhelin on yhdistetty ajotietokoneeseen?
    Tämä näkyy Kioxissa kohdassa Asetukset > Bluetooth tai Nyonissa kohdassa  > Yhteydet > Bluetooth. Jos toinen älypuhelin on yhdistetty, sinun on yhdistettävä älypuhelin ja ajotietokone uudelleen.

2. Kytke älypuhelin ja ajotietokone pois päältä ja takaisin päälle.

3. Poista ajotietokone älypuhelimen Bluetooth-luettelosta ja älypuhelin ajotietokoneen Bluetooth-luettelosta. Jos älypuhelin on edelleen yhdistetty toiseen ajotietokoneeseen, jota et enää käytä, poista sekin älypuhelimen Bluetooth-luettelosta.