Tornar

Tinc problemes per connectar l'aplicació eBike Connect amb el meu Kiox o Nyon. Què he de fer?

Les instruccions per connectar la teva aplicació eBike Connect les pots trobar aquí.

Si això no funciona, comprova el següent:

  1. Comprova  aquí si la teva eBike és compatible amb l'aplicació eBike Connect.

Tingues en compte el següent: l'aplicació eBike Connect només es pot connectar a una pantalla Kiox o Nyon. Les eBikes amb el sistema intel·ligent no són compatibles amb l'aplicació eBike Connect! Si tens una eBike amb un sistema intel·ligent (per exemple, si tens una pantalla Kiox 300/Kiox 500), descarrega't l'aplicació eBike Flow. Les instruccions per connectar la teva aplicació eBike Flow les pots trobar aquí.

  1. Comprova que tens a prop l'ordinador de bord i el teu telèfon intel·ligent i que tots dos dispositius estiguin engegats.

  2. Comprova que el teu telèfon intel·ligent té activat l'Internet i el Bluetooth. Per als dispositius Android, cal activar també els serveis de localització.

  3. Assegura't que l'aplicació s'executa en segon pla i que no està tancada.

  4. Comprova el nivell de bateria del teu telèfon intel·ligent. Si cal, carrega el teu telèfon intel·ligent.

  5. Per als dispositius Android: comprova que eBike Connect estigui exclòs de la funció d'estalvi d'energia (de vegades també s'anomena optimització de la bateria) a la configuració del telèfon intel·ligent.

Per exemple, per trobar la funció d'estalvi d'energia/optimització de la bateria:
Al teu telèfon intel·ligent ves a  Configuració >  Funció d'estalvi d'energia o Optimització de la bateria. Selecciona Totes les aplicacions, cerca eBike Connect. Selecciona No optimitzar o No permetre i confirma la teva selecció.

Si no trobes la funció d'estalvi d'energia/optimització de la bateria, consulta el manual d'usuari del teu telèfon intel·ligent.

Nota: si tornes a tenir problemes, torna a comprovar la llista d'excepcions. Després d'una actualització, eBike Connect pot desaparèixer de la llista.

  1. És possible que hi hagi un altre telèfon intel·ligent connectat a l'ordinador de bord?
    Pots comprovar-ho al teu Kiox a Configuració > Bluetooth o al teu Nyon a **  > Connexions > Bluetooth **. Si hi ha un altre telèfon intel·ligent connectat, hauràs de tornar a emparellar el teu telèfon intel·ligent i el teu ordinador de bord.

  2. Apaga i torna a engegar el telèfon intel·ligent i l'ordinador de bord.

  3. Elimina l'ordinador de bord de la llista de Bluetooth del telèfon intel·ligent i el telèfon intel·ligent de la llista de Bluetooth de l'ordinador de bord. Si continua vinculat amb un altre ordinador de bord que ja no fas servir, elimina'l de la llista de Bluetooth del telèfon intel·ligent.

Explica-ho a un amic

Compartir enllaç