Tilbage

Hvad skal jeg gøre, før jeg sælger min eBike?

Din eBike kan kun være forbundet til én brugerkonto ad gangen. Det er derfor nødvendigt at nulstille ejerprofilen og fjerne eBiken fra din konto. Her finder du en vejledning for, hvordan du fjerner din eBike fra din konto.

Hvis du har solgt din eBike uden at fjerne den fra din konto, kan det være du modtager en e-mail fra den nye eBike-bruger, der beder dig om at nulstille ejerprofilen. For at den nye bruger kan oprette forbindelse til din eBike, skal du følge instruktionerne i den efterspurgte e-mail. Denne vejledning finder du også her.

Nulstil kun din ejerprofil på din eBike, hvis du ikke længere er ejer af eBiken, og ansøgeren er den nye ejer.
Her kan du finde  eBike Flow-appens privatlivspolitik.

Fortæl en ven

Del link

Flere spørgsmål?
Vi hjælper dig gerne videre.

Kontakt

Help Center

Flere spørgsmål?
Vi hjælper dig gerne videre.

Kontakt