Hvilke af eBike Flow-appens funktioner kan jeg bruge uden at jeg har en forbindelse til internettet?

Uden en aktiv internetforbindelse kan du kun bruge dele af eBike Flow-appen.

Følgende anvendelser er mulige uden internetforbindelse:

• Konfiguration af individuelle køretilstande
  • Aktivering og deaktivering af eBike Lock (hvis funktionen er konfigureret på forhånd)
  • Indrette Kiox 300 eller Kiox 500 som nøgle (hvis funktionen er konfigureret på forhånd)
  • Tilpasning af skærmkonfigurationen

Følgende anvendelser er mulige uden internetforbindelse med begrænsninger:

• Navigation: Kun kort, der er cachelagret på telefonen, kan vises. For at en rute kan (gen)beregnes ny, er det altid nødvendigt med en aktiv internetforbindelse.
  • Aktivitets-tracking: Hvis der ikke er nogen aktiv internetforbindelse, bliver dine aktiviteter cachelagret i eBike Flow-appen og synkroniseret senere.

De fleste indstillinger/ændringer i eBike Flow-appen, såsom opsætning af eBike Lock-funktionen eller brug af eBike Alarm-funktionen, kræver en internetforbindelse. Hvis du forsøger at bruge disse funktioner uden en aktiv internetforbindelse, vises en tilsvarende meddelelse i appen.