Tilbake

Hva må jeg gjøre før jeg selger eBike-sykkelen min?

eBike-sykkelen din kan kun være koblet til én brukerkonto om gangen. Du må derfor tilbakestille eierprofilen og fjerne eBike-sykkelen fra kontoen din. Her finner du en forklaring på hvordan du fjerner eBike-sykkelen fra kontoen din.

Hvis du har solgt eBike-sykkelen din uten å fjerne den fra kontoen, kan det hende at den nye eBike-brukeren sender deg en e-post for å be deg om å tilbakestille eierprofilen. For at den nye brukeren skal kunne koble seg til eBike-sykkelen din, må du følge instruksjonene i e-posten du mottar. Disse instruksjonene finner du også her.

Du må bare tilbakestille eierprofilen på eBike-sykkelen din hvis du ikke lenger eier eBike-sykkelen og den nye eieren faktisk er personen du mottar forespørselen fra.
Her finner du  personvernvilkårene for eBike Flow-appen.

Fortell en venn

Del kobling

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt

Help Center

Lurer du på noe?
Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt