Hvordan kan jeg fjerne elsykkelen min fra Flow-appen?

Vi anbefaler at du kun fjerner elsykkelen din og tilbakestiller eierprofilen når du ikke lenger eier elsykkelen (f.eks. hvis du selger elsykkelen din). En annen bruker kan da koble seg til elsykkelen, og du kan koble deg til en annen elsykkel på samme telefon.

1) Hvis elsykkelen fortsatt vises i Flow-appen:

Følg trinnene nedenfor for å fjerne en elsykkel fra kontoen din og tilbakestille eierprofilen for elsykkelen:

1.1) Åpne Flow-appen, og gå til **  > Min elsykkel > Tilbakestill og fjern > Fjern elsykkel**

1.2) Fjern også elsykkelen med Smartsystemet fra listen over Bluetooth-enheter på telefonen din. Det gjør du på følgende måte:
– Gå til Bluetooth-innstillingene på telefonen.
– Søk etter smart system eBike på listen over enheter.
– Trykk på i eller  på høyre side.
– Velg Glem denne enheten, og bekreft.

Merk: Hvis du fjerner elsykkelen i Flow-appen, fjernes samtidig brukerdefinerte innstillinger, f.eks. brukerdefinerte kjøremoduser.

Du finner en video om dette  her.
Hvis du vil gjenopprette tilkoblingen, følger du paringstrinnene og kobler til elsykkelen på nytt.

2) Hvis elsykkelen ikke lenger vises i Flow-appen, følger du trinnene nedenfor:
– Logg på  eBike Manager i en nettleser for å se elsyklene som er knyttet til kontoen din.
– Søk under Min elsykkel etter elsykkelen du ikke lenger eier, og klikk på Tilbakestill eierprofil.
– Etter tilbakestillingen blir elsykkelen fjernet fra kontoen din, og en ny bruker kan koble seg til den.

Du finner personvernvilkårene for Flow-appen  her.