Tilbage

Hvad er eBike Alarm, og hvordan virker eBike Alarm?

eBike Alarm er tilgængelig for Bosch eBikes med det smarte system, og som er udstyret med et ConnectModule. Du kan se her, hvor du kan få ConnectModule.

Hvis din eBike er udstyret med ConnectModule, skal du først aktivere eBike Alarm.

Hvis den er aktiveret, virker eBike Alarm automatisk, så snart du slukker for din eBike. Dette indikeres på startskærmen i Flow-appen med statusvisningen "Beskyttet".

Hvis din eBike nu registrerer bevægelse, udløses der først en lokal alarm på eBiken. Hvis din eBike fortsat bevæges, eller hvis der registreres en særlig kraftig bevægelse, modtager du en alarmmeddelelse på din smartphone og kan følge din eBikes position i Flow-appen. Samtidig bliver det akustiske alarmsignal meget højere end ved lette bevægelser.

Forsøg ikke selv at hente din eBike tilbage. Hvis du er sikker på, at din eBike er blevet stjålet, skal du kontakte politiet så hurtigt som muligt og give alle tilgængelige oplysninger om opholdsstedet. De første timer efter et tyveri er afgørende.

eBike Alarm kan kun aktiveres sammen med  eBike Lock.

Forresten — når du sætter dig op på din beskyttede eBike og begynder at køre, tændes den automatisk ("Auto wake-up"). For at få motorassistance skal du dog først trykke på tænd/sluk-knappen på din eBike.

Bemærk: Hverken eBike Lock eller eBike Alarm låser din eBike fysisk. Brug altid en mekanisk lås til at sikre din eBike.

Fortæl en ven

Del link

Flere spørgsmål? Vi hjælper dig gerne videre.