Terug

ABS-scherm

ABS-scherm bij het opstarten

Als de eBike is uitgerust met een Bosch eBike ABS, brandt bij het starten van het systeem het ABS-controlelampje op de bedieningseenheid en eventueel het ABS-controlelampje op het display van de Kiox 300 of Kiox 500.
Het ABS-controlelampje gaat uit zodra je met de eBike sneller dan 4 km/h rijdt en het ABS geen fout herkend heeft.

ABS-fout tijdens de rit

Als er tijdens de rit een ABS-fout optreedt, gaat het oranje ABS-controlelampje op de LED Remote of de System Controller branden, samen met oranje knipperende laadtoestand- en moduleweergaven. Als je de Purion 200 gebruikt, verschijnt het ABS-pictogram op het display. Op het display van de Kiox 300 of Kiox 500 en in de eBike Flow-app (indien beschikbaar) krijg je een foutmelding die aangeeft dat het Bosch eBike ABS niet actief is. Als je de fout bevestigt door op de selectieknop te drukken, kun je doorgaan met fietsen, maar let op: zolang het ABS-controlelampje brandt of het ABS-pictogram wordt weergegeven in de statusbalk van je display, is het Bosch eBike ABS inactief. Als je de Kiox 300 of Kiox 500 gebruikt in combinatie met de Purion 200, wordt het ABS-pictogram weergegeven op de Purion 200.

In deze video leer je wat het Kiox 300-display laat zien wanneer je het Bosch eBike ABS gebruikt.

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.

ABS-scherm

Als je eBike is uitgerust met Bosch eBike ABS, kun je op het ABS-scherm de ABS-modus en de duur en remweg van je laatste remactie aflezen. Met behulp van Displayconfiguratie kun je het scherm aanpassen.

Een vriend vertellen

Koppeling delen

Naar begin

Meer veelgestelde vragen

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.