Displayconfiguratie gebruiken

Als je de Kiox 300/500 in combinatie met de eBike Flow-app gebruikt, kun je de displayschermen geheel naar eigen inzicht inrichten en samenstellen.

Je kunt de displayschermen via de eBike Flow-app aanpassen onder  Instellingen > Mijn eBike > Displayconfiguratie.

Je hebt de volgende opties:

• De volgorde van de displayschermen wijzigen
  • Nieuwe schermen toevoegen
  • Bestaande schermen aanpassen
  • Schermen verwijderen

Tip: Controleer na een software-update de eBike Flow-app onder  Instellingen > Mijn eBike > Displayconfiguratie om te zien of er nieuwe schermen zijn die je wilt integreren.