Konfigurera displayen

Om du använder din Kiox 300/500 i kombination med eBike Flow-appen kan du ordna och sätta samman skärmbilderna så som du vill ha dem.

Skärmbilderna kan anpassas i eBike Flow-appen under  Inställningar > Min eBike > Konfigurera displayen.

Du har följande alternativ:

• Ändra ordningen på skärmbilderna
  • Lägga till nya skärmar
  • Anpassa befintliga skärmar
  • Ta bort skärmar

Tips: Efter en programvaruuppdatering kan du se i eBike Flow-appen under  Inställningar > Min eBike > Konfigurera displayen om det finns nya skärmar som du vill använda.