Vilka krav måste uppfyllas för användningen av navigeringsfunktionen tillsammans med eBike-display?

Beräkningar, som eBike Flow-appen behöver:

Navigeringen med displayen fungerar bäst när du låter eBike Flow-appen använda platsen även när appen befinner sig i bakgrunden.

• Använd följande inställning för smartphones med operativsystemet iOS:
    Ställ in behörigheten på Alltid under "Plats".

• Använd följande inställningar för smartphones med operativsystemet Android: När du har aktiverat alternativet geolokaliseringsdata ska du ställa in platsbehörighet på Tillåt alltid.

Generellt gäller: För att kunna använda navigeringen med displayen måste Bluetooth vara aktiverad, eBike och smartphone vara sammankopplade med varandra och smartphonen måste ha en stabil internetuppkoppling för initial planering såväl som för ny beräkning av rutt (om rutten lämnas).

Programvarukrav:
Åtminstone följande programvaruversioner krävs för att använda navigeringsfunktionen:

eBike Flow-appversion: 1.8